Consiglio Regionale del Piemonte

Vai ai contenuti

Selia e Asamblesë Legjislative, që nga viti 1979 është Palazzo Lascaris, një godinë e stilit barok e ndërtuar në shekullin e 17-të. Ajo ndodhet në qendrën e qytetit, mes Piazza San Carlo-s dhe Piazza Solferino-s dhe mund të vizitohet nga publiku falas me prenotim.

Vizita virtuale e Palazzo Lascaris